همایش بزرگداشت مقام حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، در دانشگاه آزاد اسلامی سقز برگزار شد. 1400/07/07

همایش سبط النبی (ع) با حضور مدیرکل محترم سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان و استاد حوزه و دانشگاه تهران، مسئولین استانی و شهرستانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان اینکه شخصیت‌های شیعه و سنی همواره یکدیگر را یاری داده‌اند، اظهار کرد: در روایت آمده که این گروه دست از یاری یکدیگر برنمی‌دارند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان کردستان در این همایش با بیان اینکه شخصیت‌های شیعه و سنی تراز اول صدر اسلام باهم تعامل داشته‌اند و همواره یکدیگر را یاری داده‌اند، اظهار کرد: در روایت آمده که آنان (شیعه و سنی) دست از یاری یکدیگر برنداشته‌اند.
حاتمیان اضافه کرد: اهل سنت احترام خاصی برای امام حسین علیه‌السلام و نهضت کربلا قائل هستند و بدون تردید دوستی و محبت اهل بیت علیهم‌السلام موجب اتحاد اسلامی است.

سید فاروق حسینی رئیس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سقز و از استادان گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز هم در این مراسم با تأکید بر اتحاد مسلمانان در برابر بیگانگان و دشمنان اسلام، بیان کرد: شجاعتی که در میان مسلمان است از قیام امام حسین علیه‌السلام برگرفته شده و باید این اندیشه‌ها حفظ و به نسل‌های بعدی منتقل شود.

استاد حوزه و دانشگاه تهران هم بیان کرد: محبت به اهل بیت علیهم‌السلام میان برادران اهل سنت از اهل تشیع بیشتر نباشد، کمتر نیست و این تقارب و اتحاد بین مذاهب اسلامی تحکیم شده است.

حجت‌الاسلام سید محمدمهدی رفیع‌پور تهرانی با بیان اینکه امام حسین علیه‌السلام میان مسلمانان بازر و افضل است، متذکر شد: اهل سنت مانند اهل تشیع به کربلا مشرف و از فضیلت‌های امام حسین علیه‌السلام بهره‌مند می‌شوند که این یک سرمایه بزرگ است.

طبقه بندی خبری:
عمومی