بازدید هئیت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از مدارس دخترانه و پسرانه سما این واحد 1400/07/06

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از سقز، اعضای هئیت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از مدارس دخترانه و پسرانه سمای این دانشگاه بازدید کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این بازدید با تأکید بر تکریم ارباب رجوع، رعایت پروتکل‌های بهداشتی را زمان حضور دانش‌آموزان در مدرسه ضروری عنوان و بیان کرد: با توجه به امکانات آموزشی مدرن در مدارس سما و تمایل والدین به حضور فرزندان خود در مدرسه، باید کلاس‌ها براساس دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا تشکیل و در صورت حضوری شدن آن، موارد ابلاغی از این ستاد به دقت اجرایی شود.

دکترمحمد وارعی اضافه کرد: مدارس دخترانه و پسرانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز آمادگی برگزاری کلاس‌های آموزشی به‌صورت برخط و حضوری را دارند.

طبقه بندی خبری:
عمومی